بررسی ساختار وب سایت و صفحات آن

ساختار مناسب در طراحی یک وب سایت باعث می‌شود تا مشتریان بتوانند راه خود را به‌راحتی در سایت بیابند و آنچه می‌خواهند را به‌دست آورند

ساختار مناسب در طراحی وب سایت باعث می‌شود تا مشتریان بتوانند راه خود را به‌راحتی در سایت بیابند و آنچه می‌خواهند را به‌دست آورند. به خاطر داشته باشید، جذب رضایت مشتریان برابر است با موفقیت شما در کسب و کارتان.
با دانستن اینکه چگونه وب سایتی با کاربری آسان داشته باشیم و ایجاد ساختاری مناسب احتمال بازگشت کاربر به وب سایت خود را بالا خواهید برد.

بررسی ساختار صفحه اصلی وب سایت

در گام نخست به بررسی صفحه اصلی سایت (Home Page) می‌پردازیم. این صفحه، اولین صفحه‌ای است که افراد پس از تایپ نام دامنه شما به آن وارد می‌شوند.
صفحه اصلی برای شما مانند ویترین مغازه عمل می‌کند. جایی که شما به‌وسیله آن مردم را به داخل دعوت می‌کنید. در این صفحه به کاربران نشان می‌دهید:

  • موضوع فعالیتتان چیست؟
  • چه خدمات یا محصولاتی در این سایت ارائه می‌دهید؟

چینش اطلاعات صفحه اول، زیبایی و کاربری آسان آن بسیار حائز اهمیت است. در این صفحه شما کاربر را از طریق منوها و یا نوار ناوبری (Navigation) موجود به صفحات دیگر هدایت می‌کنید.

منوها و نویگیشن شما ممکن است در بالا یا پایین صفحه اصلی قرار گرفته باشند. اما باید در همه صفحات ظاهر شوند، تا کاربران همیشه بتوانند به صفحاتی که می‌خواهند بروند یا به صفحه‌ای که بوده‌اند، بازگردند.

بررسی ساختار صفحات عمومی

حال به سراغ صفحات عمومی که در اکثر وب سایت‌ها وجود دارند بروید. صفحه درباره ما (About US) و تماس با ما (Contact Us)

  • صفحه تماس با ما:
    این صفحه شامل اطلاعات آدرس، شماره تلفن و فکس، ایمیل، لینک شبکه‌های اجتماعی، ساعات پاسخگویی، مسیر شما در نقشه و فرمی برای ارسال پیغام مستقیم از سایت می‌باشد.
  • صفحه درباره ما:
    می‌تواند داستان کسب و کار شما رو نقل کند، اینکه از چه زمانی و با چه هدفی شروع به کار نموده‌اید و اهداف و چشم اندازه‌های آینده‌تان را بیان کند.
    درباره تیم خود و مزایایی که نسبت به دیگر رقبای خود برای مشتریانتان فراهم آورده اید بگویید.
    حتی می‌توانید تعدادی از گواهی نامه‌ها و رضایت نامه مشتریان خود را در این صفحه قرار دهید.

هیچ راه غلط یا درستی برای سازماندهی ساختار یک سایت وجود ندارد. شما باید سعی کنید خود را به بهترین شکل به مشتریان نمایش دهید. سؤال مهمی که باید دائما از خود بپرسید این است که کاربران به دنبال چه می‌گردند؟ آنها می‌خواهند در وب سایت شما چه کاری انجام دهند؟

پاسخ به این سؤالات باعث می‌شود شما بهترین ساختار برای وب سایت خود را بیابید. به خاطر داشته باشید این ساختار پس از گذشت زمان و بررسی رفتار کاربران نیاز به بازبینی و ایجاد تغییرات مجدد و مستمر خواهد داشت.

با ثبت نظر خود در انتهای صفحه و رنک دهی به این مقاله، ما را در بهبود عملکرد خود یاری رسانده و در صورت تمایل با به اشتراک گذاری این مقاله از ما حمایت نمایید.

به اشتراک بگذارید:
یادداشتی بنویسید