راه اندازی وب سایت و نکاتی که باید به آن توجه نمود

مراحل راه اندازی وب سایت‌ عبارتند از ثبت دامنه، اجاره هاستینگ و طراحی وب سایت.شما به وب سایتی با طراحی خوب و کاربری آسان نیاز دارید.

روش‌های زیادی موجود است که بتوانید بدون نیاز به وب سایت کسب و کار خود را معرفی کنید.
اما بهتر است برای خود یک وب سایت داشته باشید. داشتن یک سایت علاوه بر رسمیت بخشیدن به کار شما، محل امنی است که باعث می‌شود جایگاه و مشتریان آنلاین خود را از دست ندهید. در ابتدا باید درک کلی از مراحل راه اندازی وب سایت‌ داشته باشید.

شما به وب سایتی با طراحی خوب و کاربری آسان نیاز دارید، تا بتواند تعریف مناسبی از کسب و کارتان ارائه دهد. همچنین به مشتریان اجازه دهد به راحتی آنچه نیاز دارند، را بیابند.
یک وب سایت نقش دفتر کار شما در دنیای آنلاین را دارد. جایی که مشتریان بالقوه می‌توانند در مورد کسب و کار شما و آنچه به آنها ارائه می‌دهید، بیشتر بخوانند.

مراحل راه اندازی وب سایت

برای راه اندازی وب سایت نیز مانند راه اندازی یک دفتر کار یا فروشگاه در دنیای واقعی، نیاز است تا شرایطی را فراهم آورید. مراحل کلی راه اندازی وب سایت:

  • ثبت دامنه:
    دامنه نامی است که مشتریان به‌وسیله آن شما را می‌یابند. مشابه تابلویی که بر سر در مغازه شما در دنیای واقعی نصب می‌شود. جهت دسترسی به هر سایت اختصاصی نیاز است تا نام دامنه آن در مرورگر تایپ شود.
    با انتخاب نام دامنه مناسب اولین مرحله را پشت سر گذاشته‌اید.
  • اجاره هاستینگ:
    تصور کنید می‌خواهید یک فروشگاه فیزیکی باز کنید. ابتدا نیاز به اجاره مکانی برای آن دارید. راه اندازی یک وب سایت هم به همین شکل است. فقط شما یک فضا در خیابان اجاره نمی‌کنید; بلکه فضایی بر روی یک سرور اجاره می‌کنید.
    شرکت‌های بسیاری هستند که به شما سرور اجاره می‌دهند و میزبان وب سایت شما هستند. شما هزینه میزبانی که شبیه پرداخت اجاره است، را پرداخت می‌کنید و سرور فضایی را در اختیار شما قرار می‌دهد.
  • طراحی وب سایت:
    برای طراحی وب سایت نیاز به شخص متخصصی دارید تا با در نظر گرفتن نیازهای کسب و کار شما و همچنین اصول و استانداردهای طراحی، وب سایت شما را راه اندازی نماید.

مهم‌ترین موضوع در طراحی وب سایت

مهم‌ترین موضوعی که در هنگام شروع طراحی وب سایت خود باید به آن توجه کنید، این است که می‌خواهید مردم در سایت شما چه بکنند؟! برای مثال:

  • آیا می‌خواهید با شما تماس بگیرند؟
    در این صورت شماره تلفن شما باید به‌صورت برجسته در تمامی صفحات قرار داشته باشد.
  • می‌خواهید آنها بتوانند فروشگاه شما را در دنیای واقعی بیابند؟
    در نتیجه باید نقشه محل را برایشان در سایت قرار دهید.
  • آیا می‌خواهید از شما خرید آنلاین داشته باشند؟
    پس باید راه اندازی فروشگاه اینترنتی را در دستور کار خود قرار دهید. یعنی قسمتی برای نمایش کالا یا خدمات داشته باشید. همچنین امکان سفارش آنلاین را فراهم نمایید و درگاه پرداخت آنلاین بر روی سایت قرار دهید.

داشتن دانش اولیه در هنگام راه اندازی وب سایت باعث میشود تا مراحل راه اندازی را سریع‌تر طی نمایید و بتوانید به راحتی نیاز خود را به طراح سایتتان منتقل کنید.

با ثبت نظر خود در انتهای صفحه و رنک دهی به این مقاله، ما را در بهبود عملکرد خود یاری رسانده و در صورت تمایل با به اشتراک گذاری این مقاله از ما حمایت نمایید.

به اشتراک بگذارید:
یادداشتی بنویسید